Bon estiu

Amigues i amics, arriba agost i descansarem d’un curs ben intens per a Ca Revolta.
Començàrem a la tardor amb festa perquè féiem 10 anys i l’acabem amb una mica d’angoixa perquè les autoritats municipals, una vegada més i en van un grapat, vol fer-nos callar.
Malgrat tot, no hem parat ni un segon i aquests mesos hem omplert la casa d’exposicions, teatre, poesia, xarrades, tallers… I també ens hem fet ressó del que bull al carrer, aportant el nostre granet de sorra. Hem participat en vagues, manifestacions, acampades d’indignades i indignats i hem ofert la casa perquè després de cridar ben fort hi gaudírem d’uns moments de calma per reflexionar, xarrar o menjar junts.
A més, hem renovat la nostra pàgina web i ens hem posat al dia en les xarxes socials.
Però tenim una amenaça de retirada de llicència a Ca Revolta. Així que hem d’estar a l’aguait i us mantindrem informats si hi ha novetats. Ara mateix, volem agrair, de nou, totes les mostres de solidaritat rebudes, que han sigut moltes, tant de persones com d’entitats.
I volem proposar-vos un joc: que ens envieu alguna imatge del vostre estiu, siga on siga on el passeu (viatjant, treballant o buscant feina, fent reformes a casa…) Amb totes les fotos farem un muntatge audiovisual. Podeu fer-nos-les arribar al c/e: info@carevolta.org

Una abraçada i fins a setembre