Capbussa't en l'Aragó que parla català

Cap de setmana al Matarranya
23, 24 i 25 de setembre de 2011

Eixida: divendres 23 a les 17.00h, davant l’edifici de l’Ajuntament de l’av. d’Aragó
Dificultat: Mitjana-Alta
Ruta:
Les terres d’Aragó que fiten amb els Ports de Morella i el ponent de Catalunya parlen la nostra llengua. Són comarques salvatges i poc conegudes que amaguen joies com el Matarranya. Per arribar-hi, travessarem el Maestrat i els Ports fins a Beseit, on ens allotjarem. Soparem a la fonda (13 euros) i a l’endemà farem cap al riu. Tot el que hi dugueu s’ha de poder banyar. Us recomanem roba i botes velles (no xancles!), i una bombona de plàstic de boca ampla dins la motxilla, per ficar-hi documents, diners, claus dels cotxes, etc. Ah, i menjar per a passar el dia pel riu. A la nit ja buscarem un lloc per sopar al poble o pobles del costat (a la fonda hi ha una celebració) i diumenge farem una altra excursió per la zona.

Allotjament:
Fonda Urquizu
Hi haurà habitacions individuals, dobles i triples, amb un preu mitjà de 50 euros, les dues nits, amb desdejuni inclòs. Tingueu en compte, però, que solament hi ha 22 places a la fonda, de manera que no vos despisteu a fer la reserva.

Cal apuntar-s’hi abans del 9 de setembre, per poder reservar les habitacions. Per fer-ho, porteu a Ca Revolta (seria convenient que telefonàreu primer al 963922088) una bestreta de 20 euros. Bo d’ajut: 2/4 euros

Colla excursionista Ca Revolta