Club Lector: 10 de 2 – Dimecres 30/11/2016 19h00

20161130 Club Lector: 10 de 2Dimecres 30 de novembre de 2016 a les 19.00 hores

Propera activitat del Voluntariat pel Valencià

CLUB LECTOR: 10 DE 2

L’activitat consisteix en una tertúlia entre aprenents, voluntaris i Carme Miquel, una de les autores d’un dels deu relats que conformen el llibre. L’objectiu és oferir un espai en que els aprenents pugueu practicar valencià d’una manera lúdica. Ja sabeu que la lectura és una eina fonamental en l’aprenentatge d’una nova llengua.

Llibre: 10 de 2

En aquest enllaç podeu adquirir el llibre, editat en ocasió dels deu anys del programa, i que promou la literatura valenciana  d’autors i autores rellevants https://www.escolavalenciana.com/botiga/llibres/60-10-de-2.html

Autores i autors del llibre: Gemma Pasqual, Joan Borja, Manolo Civera, Francesc Gisbert, Maria Josep Escrivà, Joan Olivares, Jordi Querol, Pepa Guardiola, Anna Moner i Carme Miquel que assistirà al club lector. A més, el pròleg és una conversa entre Carles Alberola i Dariana Groza.

Sinopsi: 10 de 2 és un recull de deu històries d’escriptores i escriptors d’arreu de les comarques valencianes.

Molts dels relats parteixen de vivències personals dels propis voluntaris i aprenents i, altres, ofereixen una particular visió dels tàndems lingüístics des d’un punt de vista més imaginatiu. És per tant, una recopilació de contes curts sobre companyes i companys de conversa, sobre parelles que s’entenen en valencià.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *