Comiat a Jordi Ferrer

jordi-ferrer

Hui, 9 d’abril, ens ha deixat Jordi Ferrer, company de Ca Revolta i un dels impulsors del Col·lectiu Audiovisual Xara. En ocasions així ens ve al cap aquell vers de T. S. Eliot que a primera vista pareix inversemblant: “L’abril és el mes més cruel”.

Jordi era un gran professional de la fotografia i el gènere documental. Ens ha llegat una crònica inesborrable del seu temps, de la ciutat de València -i sobretot de la seua estimada Ciutat Vella-, i de les gents que cada dia s’uneixen i lluiten perquè aquest món siga més just, més solidari. Però, a més a més, Jordi era tan meticulós, tan detallista en els seus treballs que els convertia en petites peces d’art. Sempre estava pendent de captar la llum més fidedigna, el plànol més definitori o eixe gest i eixa mirada que retrataven per si mateix a una persona.

Ens queden les seues imatges, sí, i tanmateix, en les nostres memòries, ens quedarà gravada per sempre la seua calma, la seua generositat, el caràcter afectuós i tendre amb què t’acollia. Era ferm en les seues conviccions i alhora sempre estava disposat a dialogar, a consensuar, perquè sabia -i li agradava- treballar en equip i fer colla.

Jordi millorava tot allò que l’envoltava, i eixe és el llegat més important que ens deixa a les persones que tinguérem la sort de compartir una part de la seua vida.

Company, bon viatge.

Demà, dilluns 10 d’abril, a les 15 hores, podrem acomiadar-nos de Jordi al Crematori del Cementeri Municipal.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *