Concert Per la revolta

16/01/12: JA NO QUEDEN ENTRADES  A LA VENDA A EL CUC, CA BASSOT, TERRA I CA REVOLTA. NOMÉS LES PODEU ADQUIRIR A TRAVÉS D’ ENTRADAS.COM. Ací podeu vore les instruccions.

Ca Revolta és un dels centres de divulgació cultural i pensament crític més actius de la ciutat de València. El proper 31 de gener es farà un concert en suport seu, al Palau de Congressos, amb un cartell de luxe: Al Tall, Maria del Mar Bonet, Carles Dénia i Joan Amèric.
El concert ‘Per la revolta: Maria del Mar Bonet, Al Tall, Carles Dénia i Joan Amèric’ serà especial per molts motius. No només per la finalitat solidària de l’acte amb Ca Revolta, sinó perquè es podrà escoltar l’històric grup Al Tall a València, després que aquest ha anunciat el seu comiat. El cartell es completarà amb una cantant no menys carismàtica, la mallorquina Maria del Mar Bonet, qui per cert va signar amb el grup valencià un àlbum de referència, ‘Cançons de la nostra Mediterrània’ (Ariola, 1982); un dels valors més inquiets i enlluernadors de l’actual música valenciana, el cantant Carles Dénia, i el cantautor Joan Amèric, que enguany, després d’un temps de silenci, ha publicat el disc ‘Directament’ (Temps Record), gravat en directe a la cloenda del festival BarnaSants 2011.