Debats oberts de la tardor 17

Aquest mes de novembre celebrem els 17 anys de l’obertura de Ca Revolta a la ciutat de València i els 20 anys de l’inici de l’engegada del nostre projecte sociocultural.

Tot això malgrat les enormes dificultats que hem hagut de sortejar i que, en alguna mesura, continuem sortejant per desenvolupar plenament un projecte de trobada ciutadana per a la difusió cultural alternativa, la intervenció social i la reflexió sobre els problemes del nostre temps, del nostre país i d’aquesta ciutat.

Hem volgut celebrar-ho amb una proposta d’activitats diverses amb l’objectiu d’abordar temes que entenem tenen actualitat per les seues repercussions sociopolítiques, cíviques i culturals.

Aquestes jornades tindran lloc al llarg del mes de novembre, amb el següent calendari:

Dimarts 9 de novembre a les 19.30 h
REFUGIATS: QUÈ PASSA DESPRÉS DE L’INCOMPLIMENT DE LES QUOTES D’ACOLLIDA?
Amb la participación de JAVIER de LUCAS. Catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política de la Universitat de València i membre de l’Institut Interuniversitari de Drets Humans i JAUME DURÀ, coordinador del CEAR-PV.

Dimarts 21 de novembre_19.30 h
REFLEXIONS I EXPERIÈNCIES D’INTERVENCIÓ SOCIAL A L’ÀMBIT DELS DRETS SOCIALS.
Amb JUAN DAVID SANTIAGO. Professional del Treball i l’Educació social, activista de la gitaneïtat i dels drets LGTB I membre del col·lectiu Diversitat a Alacant.

Dijous 23 de novembre_19.30 h
EL CAPITALISME AVUI. ALTERNATIVES DES DE LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA. Amb CLARA GRIERA, Enginyera Agrònoma i cooperativista i JOSEP MANUEL BUSQUETA, economista i pastisser, participants del llibre Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme.

Dissabte 25 de novembre_12.00 h
40é ANIVERSARI DE L’ASSASSINAT DE MIQUEL GRAU
Homenatge en el carrer que porta el seu nom entre Benicalap i Beniferri, on col·locarem un socarrat. Hi intervindran: La Colla Gatzara, Estrela Roja de Benimaclet, Bernat El Negre, Membres d’Al Tall, Borja Penalba i la diputada valenciana Llum Quiñonero.

debats17

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *