El col·lectiu 5INC presenta l'exposició “Converses”

La mostra, que s’engloba dins de Valencia Disseny Week 2011, s’inaugura el dijous 22 de setembre a Ca Revolta i es podrà visitar fins al 15 d’octubre.

El disseny i la creativitat pren la ciutat de València del 19 al 24 de setembre amb motiu de la Valencia Disseny Week (VDW 2011): una setmana centrada en mostrar els treballs de dissenyadors i artistes per diferents zones de la ciutat de València, i que es celebra de forma paral·lela a la Fira Habitat.
VDW 2011 es desenvolupa en tres zones de la ciutat, com són la zona centre, el Carme i Russafa, que s’omplin d’exposicions i events lligats amb el món del disseny.

Col·lectiu 5inc està format per cinc joves valencianes amb formació en disciplines com Belles Arts, Comunicació Audio-Visual, Fotografia i Psicologia, entre altres. Totes elles comparteixen ideologies i projectes comuns, encara que compten amb formes d’expressió i personalitats diferents. Durant aquestes converses -obres-, formen la seua identitat individual per afinitats, identificacions i discordances amb la resta, i amb el grup com a entitat.
“Converses” és una mostra de vint obres; vint diàlegs entre les cinc dones per tal d’expressar les seues idees al voltant del tema tractat, i mitjançant camps com la pintura, la fotografia, la il·lustració, el disseny i la fussió de tots ells. Les diferents tècniques artístiques i llenguatges tenen cabuda dins d’un mateix format d’obra: 40×40 cm. Col·lectiu 5inc mostra vint idees sobre la comunicació perquè, com diuen, “les converses contribueixen a la nostra identitat com a grup”.