Formació de voluntariat 2016

 

formació-cr

FORMACIÓ PER A LA SOLIDARITAT SOCIAL
Des del Col·lectiu de Treball Social de Ca Revolta hem elaborat i presentat un projecte de formació en matèries d’interés social a la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes dirigits a la promoció i al foment del voluntariat de la Direcció General d’Inclusió Social. Aquest projecte ha sigut dissenyat per que siga realment útil per a l’autoformació del col·lectiu de persones que integren l’assemblea d’activistes de Ca Revolta, així com per a totes aquelles persones properes a aquest espai.

• Serveis socials i atenció a la dependència.
• Immigració, asil i refugi.
• Lluita contra la pobresa i renda bàsica.
• Bons tractes.
• Les cures de la vida.
• Participació ciutadana.
• Cicle de cinema social.
• Poesia social.

De moment, disposem d’un calendari general i aproximat que podeu consultar en la targeta. Cadascun dels blocs temàtics es desenvoluparà en una sessió, amb opció a ampliar amb una segona segons la disponibilitat i voluntat de les persones participants, excepte en el cas del cicle de cinema social que comptarà amb una sessió bimensual i l’activitat de poesia social que es distribuirà en dues sessions durant l’últim trimestre de l’any.
Les dates de cadascuna de les sessions es concretaran amb la suficient antelació i es farà la difusió necessària per a facilitar la participació de totes les persones interessades.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Nom i cognoms *

Correu electrònic *

Telèfon

A quines activitats vols apuntar-te? (pots triar-ne tantes com vulgues)/>
Per un nou model social valenciàImmigració, asil i refugiEls Serveis Socials i l'atenció a la dependènciaLluita contra la pobresa i Renda BàsicaParticipació CiutadanaBons tractesLes cures de la vidaCinema socialPoesia social

Vols afegir algun comentari?

En rebre la teua inscripció contactarem amb tu per formalitzar-la.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *