I JORNADES EUROPEES CIUTADANIA I LLUITA CONTRA LA CORRUPCIÓ

13 i 14 de novembre de 2015
Octubre Centre de Cultura Contemporània [C. de Sant Ferran, 12. València]


L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció és una iniciativa de diverses associacions (Atelier, Perifèries, Ca Revolta, Acció Cultural del País Valencià, Societat Coral El Micalet, Acicom i Escola Valenciana) que busquem crear consciència ciutadana contra la corrupció i en favor de l’ètica en tots els àmbits públics i socials. Cal impulsar reformes legals efectives i actuacions administratives i judicials decidides, però igualment fomentar un consens social i una consciència ciutadana independentment del color dels governs.
Amb aquesta voluntat, l’Observatori us convida a una primera iniciativa que vol aplegar tres agents fonamentals: àmbit judicial, mitjans de comunicació i iniciativa ciutadana. Volem compartir reflexions i experiències per apuntar línies que ens puguen ser útils al País Valencià.
No és per tant només un debat teòric: és també l’inici d’una acció propositiva, reflexionada i compartida, en la que necessitem la implicació social i ciutadana per a que puga arribar a ser realment efectiva.
Contra la corrupció també cal la teua implicació: t’esperem.
Més informació

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *