L'escriptor Salvador Iborra assassinat a Barcelona

Salvador Iborra (València, 1978) fou mort ahir d’una ganivetada al barri de Ciutat Vella de Barcelona. Els mossos han detingut dos homes i segons fonts de la mateixa policia Iborra podria haver estat apunyalat durant una discussió amb dos lladres que haurien robat la bicicleta d’un amic seu.
Llicenciat en Filologia Catalana, va publicar ‘Un llençol per embrutar’, ‘Les entranyes del foc’ i ‘Els cossos oblidats’, llibre amb el qual va guanyar el premi de poesia Jaume Bru i Vidal de la ciutat de Sagunt el 2009. Col·laborava al suplement de Cultura del Diari de Balears.
Iborra, amic de Ca Revolta, sempre amb un somriure sorneguer i moltes ganes de xarrar, havia impulsat diversos actes. Un dels més divertits fou la presentació de “Jo no t’espere”, la nova novel·la negra de Sebastià Bennasar ambientada a la València presa per la visita papa Ratzinguer.
Des de Ca Revolta volem expressar la nostra perplexitat i ràbia per una mort tan absurda i enviar els nostres condols a les seues amistats i familiars.
Més informació

Salvador Iborra