L’odissea de ser dona a l’Índia – Divendres 03/06/2016 20h00

Odissea de ser dona a l'Índia 03/06/20163 DIVENDRES 20.00 – Inauguració EXPOSICIÓ

L’ODISSEA DE SER DONA A L’ÍNDIA
Fotografies i cartells explicatius de l’Associació Saheli.

La present exposició fotogràfica s’emmarca dins d’una campanya de sensibilització per la igualtat de gènere i la prevenció de la violència masclista de l’associació Saheli. En aquest cas la mostra pretén visibilitzar les opressions i violacions de drets que pateixen moltes dones a l’Índia, com ara feminicidis, violacions, abusos, maltractaments, exclusió, etc.

Alhora, al marge d’aquesta cara amarga també es pretén transmetre la fortalesa, la tenacitat i fins i tot els somriures amb les que tantes dones s’enfronten al dia a dia d’una societat patriarcal i opressiva.

A través del llenguatge fotogràfic així com d’elements adjacents Saheli pretén que les visitants puguen posar les seues mirades sobre altres mirades que expliquen una realitat aliena. Des de la primera fotografia amb el plor desesperat d’una nena acabada de nàixer, passant pel somriure emocionant de Fàtima fins arribar a la cara solcada per una vida sencera, cadascuna de les imatges donen lloc a lectures personals i a reflexionar sobre el que hi ha més enllà de la fotografia.

Fins a dimecres 29 de juny.
A la Sala d’Exposicions.
Horari: dilluns a divendres de 18.00 a 22.00, dissabte de 19.00 a 22.00

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *