NO-DINS – Divendres 27/05/2016 20h00

Instal·lació de Cristina Peiró 27/05/2016NO-DINS

Una instal·lació de Cristina Peiró

Sala EsferAzul, de divendres 27 a dilluns 30 de maig de 2016

Des de temps immemorials s’ha reflexionat sobre l’home i la seua relació amb l’espai, aquell lloc on habita la seua intimitat i s’amaguen les seues pors. En moltes ocasions és descrit com un refugi, però emprant aquest terme estem dividint la nostra realitat en un dins i un fora, un “NO-DINS”. És llavors quan la pròpia ment crea les barreres que per moments ens fan rebutjar la incertesa, d’una manera primitiva, creant així espais de confort i negant una part dispersa i desconeguda.

Amb aquesta instal·lació, Cristina Peiró vol proposar una reflexió sobre aquests dos conceptes, aparentment contraris, amb els quals ens toparem al llarg del nostre recorregut vital . Potser ací vegem que en l’esdevenir entre l’un i l’altre radica la clau.

L’artista ofereix a l’espectador un circuit de portes amb el qual podrà interactuar, formant part d’aquell anar i venir, recorrent la sala a les fosques i sent en tot moment conscient de l’espiral que crea, corrent cap a si mateix i alhora evadint-se.

Comissària: Natividad Navalón

Cristina Peiró naix a Gandia en 1994. Des de la seua infantesa mostra interès per les Arts, participant en nombroses activitats i concursos a nivell local. En 2012 decideix estudiar el Grau de Belles arts en la Universitat Politècnica de València. Ha tocat totes les disciplines però s’inclina per l’Escultura, sentit predilecció per la Instal·lació . En aquest camp se sent lliure per a crear nous ambients i jugar amb l’espai, no solament com un lloc d’intervenció i expressió, sinó percebent-ho com un tema per a la reflexió.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *