#Nuit Debout. Sais-tu ce qui se passe là? – Divendres 06/05/2016 20h00

nuit debout#Nuit Debout. Sais-tu ce qui se passe là?

Què passa a França? Els grans periòdics i les televisions del bipartit, tan profusos per a unes coses, es declaren en apagada informativa en el cas de la #Nuit Debout.  De veritat no és notícia un moviment semblant al nostre 15M que ha regirat tota la política ?

Si la flama ha calat també a França, els colossos de les finances i els seus periòdics entraran  de nou en pànic.

Qualsevol persona mínimament informada coneix l’enorme capacitat de projecció i contagi que tenen els moviments socials francesos en la resta del continent. Hi ha precedents.

Esperem que ara no siga diferent. La joventut del món sencer està indignada amb la manca de perspectives que ha heretat dels seus polítics i empresaris; i #Nuit Debout diu que no callarà. És hora de passar a l’acció! diuen els grafits.

Ca Revolta posa ací un gra-crit per tractar d’ensordir l’apagada informativa que hi ha sobre la #Nuit Debout.

Exposem algunes fotografies i grafismes (agafades de distints webs generades a partir de #Nuit Debout) que il·lustren el descontent.  La reforma laboral de la Loi Travai que ha incitat els manifestants ja la coneixem ací, i també els seus resultats. A França no la volen.

Tant de bo s’estenga l’exemple en la resta d’Europa! I que comence per ací, una vegada més, per tancar d’aquesta manera el cercle el traçat del qual ja havíem iniciat fa cinc anys.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *