Poesia per la revolta: Joan Navarro i Salvador Jàfer

15 DIJOUS. 20.00
POESIA
DUET POÈTIC: JOAN NAVARRO I SALVADOR JÀFER
Celebració dels quaranta anys de la publicació de “Grills esmolen ganivets a trenc de por” i “L’esmorteïda estela de la platja”. Organitza: Poesia per la revolta

Us deixem l’àudio de l’acte

 

‘Grills esmolen ganivets a trenc de por’ i ‘L’esmorteïda estela de la platja’ foren els llibres guanyador i finalista dels premis Octubre de 1973, els primers, que editats el 1974, marcaren un dels moments clau de la revolta poètica dels setanta al País Valencià i als Països Catalans. Aleshores, el futur de la poesia catalana, es deia, entre altres noms, Joan Navarro i Salvador Jàfer. Quaranta anys després tornem al futur per escoltar de nou aquells poemes, amb una gran festa allà on perduren les revoltes.
Dijous 15 de maig, a partir de les vuit, Joan Navarro i Salvador Jàfer, presentats per Manel Marí, llegiran poemes de ‘Grills esmolen ganivets a trenc de por’ i ‘L’esmorteïda estela de la platja’. Poesia per la revolta publicarà per a l’ocasió una plaquette commemorativa que podreu aconseguir durant aquesta festa imprescindible.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *