Soliloquios – Divendres 10/03/2017 19h00

20170310_CAndreu_SoliloquiosDivendres 10 de març de 2017 a les 19.00 hores

Presentació del llibre SOLILOQUIOS

La seua autora, Carmen Andreu, va nàixer a València i es va llicenciar en Dret, Criminologia i Ciències Polítiques a la Universitat de València. És Fiscal i ha consolidat la seua trajectòria durant anys d’exercici professional.

Des de la seua pertinença al món de la justícia, i potser per això, va sentir la necessitat de parlar en veu alta, mitjançant l’escriptura, aconseguint un petit espai en el món de les lletres, que es va plasmar en la publicació dels seus relats.

Això l’ha impulsada a recopilar alguns d’ells i altres inèdits, en un llibre que posa fi a aquesta tardana però necessària conversa amb si mateixa i amb qui vulgui compartir-la.

El llibre s’estructura en quatre etapes, en què es van deixant caure preguntes, algunes respostes i algunes denúncies, amb un llenguatge tan directe que pretén la seua lectura d’una sola passada.

A la contraportada es fa un petit homenatge als més dèbils, mitjançant una ressenya d’un relat que no està inclòs en el llibre: “Cuando caminaba perdido en una fría noche de invierno, llorando, con hambre y sin entender nuestro idioma, envolví su manita con la mía y él se dejó conducir. Era un niño roto por el dolor y la soledad, pero sus ojos mantenían intacta la inocencia y sus labios fueron capaces de intentar una sonrisa.”

La presentació serà a càrrec d’Ángeles Sanmiguel, escriptora veterana, que ha publicat el seu 5è llibre i es dedica al món de les lletres des de diferents plataformes, entre altres, la premsa escrita.

També participarà en la mateixa Eva Oz, fotògrafa responsable de la coberta del llibre.

María José Algás i Paloma Goicoechea conclouran l’acte amb la lectura d’algun relat.

S’hi servirà un vi.

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *