En suport al nostre company Ramon Alcañiz

Imatge: Helio Yago
Imatge: Helio Yago

El nostre company i Iaioflauta Valencià Ramon Alcañiz ha rebut una denúncia a través de la qual es pretén imposar-li una multa de 600 € per -suposadament- «pertorbar el desenvolupament» de l’acte d’Hazte Oir i «proferir insults i amenaces» als representants d’aquesta entitat, que el 31 de març visitava València amb el seu autobús denigrant.

La protesta de Ramon i altres activictes contra l’entitat ultracatòlica Hazte Oir respon a un exercici del dret fonamental a la llibertat d’expressió i està suficientment justificat dins de la reacció de la ciutadania de rebuig a unes actituds discriminatòries i que lesionen el drets dels menors a la lliure elecció de la seua identitat de gènere.

Ramon ha decidit recórrer i, de segur, que se’n reeixirà. Siga com siga, ens trobem davant d’un exemple més -i ja se n’acumulen massa- d’aplicació de la Llei Mordassa, una normativa aprovada l’any 2015 que té un únic objectiu: fer callar les veus dissidents i contràries a les polítiques injustes i repressives del govern del PP.

Des de Ca Revolta volem manifestar el nostre suport a Ramon i a totes les persones que han sigut perseguides per unes conductes que mai deurien de ser sancionades en la democràcia avançada i plural a què aspirem i per la que lluitem dia a dia.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *